Kat Malikleri Kurulu 2024 Toplantısı

Gazeteciler Sitesi Kat Malikleri Kurulu 2024 – 2025 dönemi olağan toplantısı yapıldı. Site Yönetim ve Denetim kurullarının ibra olduğu toplantıda yeni Yönetim ve Denetim kurulları seçildi. Ayrıca Site İşletme Projesi de kabul edildi.

Gazeteciler Sitesi Yönetim Kurulu, toplantıda alınan kararları bir duyuruyla kat malikleri ve kiracılarına gönderdi. Konuyla ilgili duyuru aynen şöyle:

DUYURU

İstanbul ili Sarıyer ilçesi Darüşşafaka Mahallesi’nde kurulu Gazeteciler Sitesi’nin Kat Malikleri Genel Kurulu yıllık olağan toplantısı 28 Eylül 2024 Cumartesi günü Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nde yapıldı.
Toplantıda Site Yönetim Kurulu’nun 2023-2024 dönemi faaliyetleri ibra oldu. Site’nin yeni Yönetim ve Denetim kurullarının seçildiği genel kurulda, Site İşletme Projesi de oy birliğiyle kabul edildi.
Yeni seçilen Yönetim Kurulu asıl üyeleri: Ergin Saymaz (Başkan), Bilal Öztürk (Başkan Vekili), Saime İrevül (Muhasip), Ercüment Erkul (Üye), Sebahattin Kocabaş (Üye).
Yönetim Kurulu yedek üyeleri: Salih Kıdıl, Ateşhan Örs, Nuri Erman, Nesrin Erdemir ve Süleyman Gül.
Denetim Kurulu asıl üyeleri: Mehmet Ali Diyarbakırlıoğlu, Mehmet Dikbayır ve Erol Barlas.
Denetim Kurulu yedek üyeleri: Nurten Erdinç, Regaip Minareci ve Ahmet Aygen.

* SİTE İŞLETME PROJESİ
2024-2025 dönemi Site İşletme Projesi ve toplantıda alınan diğer kararlar özetle şöyle:
1- Isınma Avansı Aidatları: Kat maliklerine gönderilen 14 Ağustos 2024 tarihli Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nun ekinde yer alan 2024-2025 dönemi Isınma Avansı Aidatları Ödeme Tablosu ile Tahmini Bütçe aynen kabul edildi. (Ek:1)
2- Site Genel Gideri: Her bağımsız bölüm 12 ay süreyle 2.400 TL genel gider aidatı ödeyecek.
3- Kat maliklerinden Ekim 2024 ayında 500 TL kalorimetre payı tahsil edilecek. (2025, 2026, 2027 ve 2028 yılları Ekim aylarında ise aynı amaçla her kat malikinden 15 Euro karşılığı Türk lirası toplanacak.)
4- Aidatlarını zamanında ödemeyenlerden aylık yüzde 5 gecikme cezası tahsil edilecek.
5- Site Yönetim Kurulu’na ısınma ve genel gider aidatlarını yetmemesi durumunda artırma, fazla gelmesi halinde de düşürme yetkisi verildi.
6- Sitenin otopark olarak ayrılan yerler dışındaki bölümlerine (ortak alanlarına) zaruri haller dışında (hasta nakli, ağır eşya ve malzeme taşıma, yangın gibi durumlar hariç) araç sokulması yasaklandı. Bu konuda ısrar edenler hakkında yasal yollara başvurulacak.
7- Sitenin paratoner sisteminin revize edilmesi konusunda Site Yönetimi’ne yetki verildi.
8- Sitedeki riskli orman ağaçlarının tespit ettirilmesi ve konuyla ilgili raporun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne sunularak gereğinin yaptırılması konusunda Site Yönetimi’ne yetki verildi.
9- Bundan böyle Sitenin ortak alanlarına Site Yönetim Kurulu’nun onayı olmadan ağaç ve süs bitkisi dikilmemesi, dikilenlerin de söktürülmesi benimsendi.
10- Sitenin çim ve yeşil alanlarına acil durumlar ve site görevlileri dışında girilmesi, hayvan sokulması, özel eşya konulması yasaklandı. Bu kurala uymayanlar hakkında yasal işlem yaptırılması hususunda Yönetim’e yetki verildi.

Değerli kat maliklerimiz ve kiracılarımız;
Aidatlarınızı adınız, soyadınız, blok ve daire numaranız ile genel gider, ısınma avansı aidatı veya yatırım payı açıklamalarını da dekonta yazdırmak kaydıyla Site Yönetimimize ait aşağıdaki banka hesaplarına yatırmanız gerekiyor. Ayrıca kredi kartıyla Site Muhasebe Servisimize de yatırabilirsiniz:
Hesap adı- GAZETECİLER SİTESİ YÖNETİCİLİĞİ

  • Yapı Kredi Bankası İstinye Şb – IBAN: TR 6600 0670 1000 0000 8962 3321
  • Akbank (Istinye) Carrefoursa Şb – IBAN: TR 4200 0460 0745 8880 0000 2777

Saygılarımızla…
GAZETECİLER SİTESİ YÖNETİM KURULU

(2 Ekim 2024)